· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
Glendale bord 170 vit i gruppen UTEMÖBLER hos HolyHome (5002966)
Glendale bord 170 vit
Glendale bord 170 vit

Glendale bord 170 vit

Artnr: 5002966
Glendale är en serie bord i laserad furu som passar fint i trädgården eller uterummet.
2490 kr

Produktbeskrivning

Glendale är ett klassiskt vitt trädgårdsbord, tillverkat i vitlaserad furu och ger din uteplats en fräsch och traditionell känsla. Den stilrena designen på bordet gör det enkelt att matcha ihop med andra möbler i vitlaserad furu.
Bordet finns även i färgerna vit/antikgrå ("Shabby chic") samt i "Black pepper" (mörkbrunt) och även i längderna 150 samt 190 cm.
Stolen Kungshamn passar fint till detta bord för att skapa en komplett matgrupp.

Bordet kräver viss montering.

Mått(cm): LxBxH: 170 x 88 x 73 cm


Skötselråd:
Denna vitlaserade möbel är i täcklaserad furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt kan det ibland uppstå sprickor i träets yta. De ytliga sprickorna är inget som påverkar möbelns hållfasthet eller funktion. Ibland kan kåda tränga fram vid kvistarna, denna plockas enklast bort när den har stelnat. Gula fläckar kan även uppstå vid kvistarna, dessa brukar dock blekas med tiden.

Om din vitlaserade möbel står under bar himmel bör den skyddas från fukt och regn så gott det går, använd gärna ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet med ett milt rengöringsmedel. Om en vitlaserad möbel får stå ute under en längre period kommer lasyren att brytas ner av väder och vind och kan därför behöva målas om.
Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt.

Mått & Material

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen