· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
Glendale bänk 140 i gruppen UTEMÖBLER hos HolyHome (500298-6)
Glendale bänk 140

Glendale bänk 140

Artnr: 500298-6
Glendale är en traditionell trädgårdsbänk med sommarkänsla
1790 kr

Produktbeskrivning

Glendale är en enkel och elegant bänk. Använd bänken separat i trädgården eller uteplatsen eller matcha den med ett stiligt bord i liknande utförande för att skapa en klassisk matplats.

Glendale bänk är tillverkad av vitlaserad furu. Med rätt skötsel kommer du kunna njuta av denna bänk i många år framöver.

Bänken fordrar viss montering.
Bänken finns även i en större storlek - 180 cm.

Mått (cm):
L x B x H: 140 x 39 x 44 cm

Skötselråd:
Denna möbel är i vitlaserad furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt kan det ibland uppstå sprickor i träets yta. De ytliga sprickorna är inget som påverkar möbelns hållfasthet eller funktion. Ibland kan kåda tränga fram vid kvistarna, denna plockas enklast bort när den har stelnat. Gula fläckar kan även uppstå vid kvistarna, dessa brukar dock blekas med tiden.

Om din vitlaserade möbel står under bar himmel bör den skyddas från fukt och regn så gott det går, använd gärna ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet med ett milt rengöringsmedel. Om en vitlaserad möbel får stå ute under en längre period kommer lasyren att brytas ner av väder och vind och kan därför behöva målas om.
Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt.

Mått & Material

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen