· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
Miami Beach bord i gruppen UTEMÖBLER hos HolyHome (5004686)
Miami Beach bord
Miami Beach bord

Miami Beach bord

Artnr: 5004686
Vila skönt i sommar. Med Miami Beach set får du skönaste stunderna på stranden, altanen eller i trädgården. Här är det snygga bordet som passar till Miami Beach stol.
1290 kr / 1090 kr

Produktbeskrivning

Miami beach table är ett snyggt lågt bord som passar på altanen, i trädgården eller varhelst du vill ta dig en liten lyxig vilostund.

Kombinera gärna med Miami beach stol som finns att köpa till.

Mått(cm): 80 x 50 x 44


Skötselråd:
Denna vitlaserade möbel är av furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt kan det ibland uppstå sprickor i träets yta. De ytliga sprickorna är inget som påverkar möbelns hållfasthet eller funktion. Ibland kan kåda tränga fram vid kvistarna, denna plockas enklast bort när den har stelnat. Gulaktiga fläckar kan även uppstå vid kvistarna, dessa brukar dock blekas med tiden.

Om din laserade möbel står under bar himmel bör den skyddas från fukt och regn så gott det går, använd gärna ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet med ett milt rengöringsmedel. Om en vitlaserad möbel får stå ute under en längre period kommer lasyren att brytas ner av väder och vind och kan därför behöva målas om.
Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt.

Mått & Material

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen