· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
Retro bord 209x100 Charcoal i gruppen UTEMÖBLER hos HolyHome (5002827)
Retro bord 209x100 Charcoal

Retro bord 209x100 Charcoal

Artnr: 5002827
Retro är en serie trädgårdsbord med trevlig design. Välj mellan två modeller samt två olika nyanser av grått: "Brushed Grey" eller den mörkare "Brushed Charcoal".
2490 kr / 1990 kr

Produktbeskrivning

Retro bord är ett trevligt trädgårdsbord som passar lika bra på altanen som i bersån. I serien finns ett runt bord samt ett stort rektangulärt med plats för riktigt många runt bordet. Båda är tillverkad av furu, laserade och finns i två borstade utföranden i färgerna Grey och Charcoal.

Här är det rektangulära bordet i den mörkare grå kulören Charcoal

Mått(cm): 209 x 100 cm, höjd 73 cm.

Skötselråd:
Denna möbel är i laserad furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt kan det ibland uppstå sprickor i träets yta. De ytliga sprickorna är inget som påverkar möbelns hållfasthet eller funktion. Ibland kan kåda tränga fram vid kvistarna, denna plockas enklast bort när den har stelnat.

Om din laserade möbel står under bar himmel bör den skyddas från fukt och regn så gott det går, använd gärna ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet med ett milt rengöringsmedel. Om en laserad möbel får stå ute under en längre period kommer lasyren att brytas ner av väder och vind och kan därför behöva målas om.
Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt.

Mått & Material

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen