· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
Monte Carlo Vintage i gruppen Chesterfield hos HolyHome (MO1111RO3r)
Monte Carlo Vintage

Monte Carlo Vintage

Artnr: MO1111RO3r
Chesterfieldsoffa med antikläder i flera utföranden
 
 
 
Antal: 

Produktbeskrivning

Monte Carlo Vintage
Europeisk tillverkning av Chesterfieldsoffor - hög kvalitet och många valmöjligheter


Monte Carlo Vintage är en Chesterfieldsoffa av hög kvalitet med antiklook som är handgjord på ett mindre europeiskt möbelsnickeri. Vid tillverkningen används enbart råvaror av riktigt fin kvalitet. Stommen är av massivt hårdträ som bok eller björk.
Chesterfieldmöbler kännetecknas av sin klassiska design med rundade former, välbearbetade detaljer och sin komfort. Den manuella tillverkningen av Chesterfieldmöbler är ett komplicerat och långsamt hantverk och det gedigna arbete som läggs ner på varje soffa och fåtölj visar sig i möblernas goda hållbarhet och komfort.

Monte Carlo Vintage ger ett stilrent och klassikt med ändå modernt intryck och går att få i täckfärgat läder eller sk. pull-up-läder. Kontakta oss gärna för fler färgval.

Täckfärgat läder är tillverkat av kvalitetsläder där man färgtäckt hela lädret som gör att det kräver mindre underhåll. Detta läder är antikbehandlat så att man på ytan skapat mörkare färgskiftningar som efterliknar patina och ger det typiska Chesterfieldutseendet. Denna Chesterfieldsoffa bör behandlas 1-2 ggr/år med exempelvis Leathermasters Clean & Protect för rengöring och skydd.

Pull-upläder:
Lädret är i grunden ett anilin- eller semianilinläder som behandlats med fett, olja eller vax och därigenom utvecklat sin speciella antika karaktär och känsla. Lädret har behandlats på detta speciella sätt för att få fram den brutna patinan som är typisk för möbler med antik-/vintage look. Denna Chesterfieldsoffa behöver smörjas oftare, men åldras i gengäld med rätt skötsel mycket vackert med tiden.

Läs gärna mer om lädertyper under Information/Skinnsoffor.

Bilden visar Monte Carlo 3-sitssoffa i rött pull-up-läder. Observera att nyanser generellt kan upplevas olika på olika skärmar.

Mått & Material

Klädsel: pull-upläder , täckfärgat läder
Längd: 196 cm
Höjd: 73 cm
Djup: 86 cm
Stomme: massiv trästomme i björk/bok
Färg: Röd

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Tillbehör