· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
ALLINGHAM CHESTERFIELD 2-SITS ANTIQUE GOLD i gruppen Chesterfield / Chesterfield soffor 2-sits hos HolyHome (Allin2A-Gold)
ALLINGHAM CHESTERFIELD 2-SITS ANTIQUE GOLD
ALLINGHAM CHESTERFIELD 2-SITS ANTIQUE GOLD
ALLINGHAM CHESTERFIELD 2-SITS ANTIQUE GOLD

ALLINGHAM CHESTERFIELD 2-SITS ANTIQUE GOLD

Artnr: Allin2A-Gold
ALLINGHAM är en speciell och exklusiv chesterfieldmöbel som är tillverkad i England på traditionsenligt vis. Här i ANTIQUE-läder som finns i flera färger.
35100 kr

Produktbeskrivning

ALLINGHAM är en alldeles speciell serie chesterfieldmöbler. Den utmärker sig genom sina designade armstöd (”teardrop arms”) som ger den en unik och exklusiv karaktär. Soffan har gedigna handpolerade ben och har djupt sittande knappar på arm- och ryggstöd. ALLINGHAM har individuellt handslagna dekorativa nitar, samt extra komfortabla och lite mjukare sittkuddar. Allingham är ett utmärkt exempel på brittiskt hantverk när det är som bäst.

Lädret är ett ANTIQUE-läder av hög kvalitet och ramen är tillverkad i massiv bok. Sitsen i denna modell är fast. Det finns möjlighet att välja alternativ färg på nitar samt annan modell och kulör på fötterna.

Kombinera gärna med öronlappsfåtölj i serierna BYRON eller GLADSTONE.

Lädret ANTIQUE är ett genomfärgat läder av hög kvalitet som fått ytterligare behandling på ytan med ett mörkare pigment. Då möbeln klätts med detta läder efterarbetas skinnet varsamt för att skapa det antika utseendet. Efterbearbetningen innebär att man delvis tar bort den mörkare ytbehandlingen för att få ett skiftande, mer antikt utseende och sedan lägger på en polish för att få den rätta lystern. Genom att möbelns läder sedan används över tiden kommer det att fortsätta att utveckla sin patina, där kulören förändras där skinnet använts som mest. Detta är charmen med denna typ av läder och med rätt skötsel får man en möbel som åldras vackert många år framöver.
ANTIQUE-lädret är lättskött och tåligt och kan rekommenderas för möbler både i hemmet och i offentlig miljö.Klicka här för att se mer om lädertyper och skötselråd

Mått & Material

Ursprung: England
Bredd: 154 cm
Höjd: 80 cm
Sittbredd: 108 cm
Djup: 96 cm
Sittdjup: 58 cm
Sitthöjd: 52 cm
Stomme: Massiv bok
Färg: Gold

Leverans och frakt

Kundomdömen

Se fler varor

BYRON WINGCHAIR ANTIQUE BROWN
BYRON är en engelsktillverkad traditionell öronlappsfåtölj av högsta klas...
16900 kr
CHESTERFIELD CLASSIC 2-SITS ANTIQUE GREEN
Här är den genuina engelska chesterfieldsoffan i en 2-sitsmodell som är tillverkad ...
23300 kr
CHESTERFIELD CLASSIC 3-SITS ANTIQUE AUTUMN TAN
Här är den genuina engelska chesterfieldsoffan tillverkad för hand enligt de gamla ...
27900 kr
SHACKLETON CHESTERFIELD 2-SITS OLD ENGLISH SMOKE
Engelsktillverkad och mycket bekväm 2-sits chesterfieldsoffa i serien Shackleton. Öronla...
28500 kr