· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X

 

Välkommen till HolyHome.se – det enkla sättet att möblera.

 

Här är butiken som vill hjälpa dig att hitta det där lilla extra till ditt hem på ett bekvämt och säkert sätt.

Vi på HolyHome tycker att hemmet är bland det viktigaste som finns. Det är till hemmet vi ska få återvända efter dagens slut och det är här vi ska få vila ut och hämta kraft, antingen inomhus eller i utemiljön i trädgården eller på balkongen. I hemmet vill vi kunna samla både vänner och familj. Därför är det så viktigt att vi trivs hemma. HolyHome vill gärna bidra till att göra ditt hem ännu mer bekvämt och trivsamt.

HolyHome väljer därför enbart ut förstklassiga produkter för din inom- och utomhusmiljö från pålitliga leverantörer. Vi är duktiga på chesterfieldmöbler och samarbetar med mycket skickliga möbelsnickerier där du utöver det stora och varierade standardsortimentet dessutom kan specialbeställa en chesterfieldsoffa eller fåtöljer efter egna önskemål.

Vi finns i Varberg, men arbetar över hela Norden med försäljning över internet. Dygnet runt vill vi ge våra kunder möjlighet att i lugn och ro botanisera i vår webbshop. Under kundtjänstens öppettider vill vi också göra allt för att svara på frågor om t.ex. våra produkter eller leveranser. Vi samarbetar även med de bästa inom finans, logistik och internetteknik för att det ska bli så enkelt, säkert och bekvämt som möjligt för dig att vara kund här hos HolyHome.

Vårt kontor finns på Härdgatan 2C i Varberg och här kan vi också visa ett litet urval av våra produkter.
Under åren har vi blivit något av specialister på Chesterfield möbler och vi har därför minst 5 olika modeller uppställda. Att investera i en klassisk möbel som ska hålla i många år, kan ibland vara svårt utan att få provsitta.
Ring eller maila före ett besök så berättar vi vad vi har i utställningen just nu.

Vår webbshop når du med ett klick och här svarar vi på alla dina frågor om produkter och beställningar.
Välkommen!

HolyHome.se, Härdgatan 2C, 432 32  Varberg,

Telefon: 0340-179 90, måndag - torsdag 10.00 - 17.00, fredag 10.00 - 15.00
E-mail: info@holyhome.se
Bankgiro: 252-6168

HolyHome är en del av Tomrun AB org.nr. 556750-6513