· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-85 888

Logga in

X

 

Välkommen till HolyHome.se – det enkla sättet att möblera.

 

Här är butiken som vill hjälpa dig att hitta det där lilla extra till ditt hem på ett bekvämt och säkert sätt.

Vi på HolyHome tycker att hemmet är bland det viktigaste som finns. Det är till hemmet vi ska få återvända efter dagens slut och det är här vi ska få vila ut och hämta kraft, antingen inomhus eller i utemiljön i trädgården eller på balkongen. I hemmet vill vi kunna samla både vänner och familj. Därför är det så viktigt att vi trivs hemma. HolyHome vill gärna bidra till att göra ditt hem ännu mer bekvämt och trivsamt.

HolyHome väljer därför enbart ut förstklassiga produkter för din inom- och utomhusmiljö från pålitliga leverantörer. Vi är duktiga på chesterfieldmöbler och samarbetar med mycket skickliga möbelsnickerier där du utöver det stora och varierade standardsortimentet dessutom kan specialbeställa en chesterfieldsoffa eller fåtöljer efter egna önskemål.

Vi finns i Varberg, men arbetar över hela Norden med försäljning över internet. Dygnet runt vill vi ge våra kunder möjlighet att i lugn och ro botanisera i vår webbshop. Under kundtjänstens öppettider vill vi också göra allt för att svara på frågor om t.ex. våra produkter eller leveranser. Vi samarbetar även med de bästa inom finans, logistik och internetteknik för att det ska bli så enkelt, säkert och bekvämt som möjligt för dig att vara kund här hos HolyHome.

Vårt kontor finns på Järngatan 10 i Varberg och här kan vi också visa ett litet urval av våra produkter.
Ring eller maila före ett besök så berättar vi vad vi har i utställningen just nu.

Vår webbshop når du med ett klick och här svarar vi på alla dina frågor om produkter och beställningar.
Välkommen!

HolyHome.se, Järngatan 10, 432 32  Varberg,

Telefon: 0340-85 888, måndag - torsdag 10.00 - 17.00, fredag 10.00 - 15.00
E-mail: info@holyhome.se

HolyHome är en del av Tomrun AB org.nr. 556750-6513