· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
Lord Baur 3-sits i gruppen Chesterfield hos HolyHome (MOBAURBR3)
Lord Baur 3-sits
Lord Baur 3-sits
Lord Baur 3-sits
Lord Baur 3-sits
Lord Baur 3-sits
Lord Baur 3-sits
Lord Baur 3-sits

Lord Baur 3-sits

Artnr: MOBAURBR3
Chesterfieldsoffa i exklusivt skinn
22990 kr

Produktbeskrivning

Europeisk tillverkning av Chesterfieldsoffor - hög kvalitet och flera färger att välja mellan.

Lord Baur Exclusive är en chesterfieldsoffa som är handgjord på ett mindre europeiskt möbelsnickeri.

Chesterfieldmöbler kännetecknas av sin klassiska design med rundade former, välbearbetade detaljer och sin komfort. Den manuella tillverkningen av Chesterfieldmöbler är ett komplicerat och långsamt hantverk och det gedigna arbete som läggs ner på varje soffa och fåtölj visar sig i möblernas bekvämlighet och goda hållbarhet.

Chesterfieldsoffor ses förstås i exklusiva miljöer som hotell, konferensanläggningar och andra offentliga lokaler, men de engelska möbelikonerna gör sig precis lika bra i hemmiljö och är därför även eftertraktade skinnmöbler även i de svenska hemmen.

Enbart råvaror av riktigt hög kvalitet har använts vid denna tillverkning. Stommen är av massivt hårdträ som bok/björk.
Lädret är ett sk. pull-up-läder som kallas Old English då det behandlats för att ge ett antikt utseende. Vid bearbetningen av lädret har man tillfört fett, olja eller vax och därigenom utvecklat dess speciella utseende med en genuin bruten patina. Nyansskillnader i färg, ton och struktur förekommer och märken och spår från djurets fria liv kan synas vilket ger ett äkta utseende och en soffa som med lite omsorg blir en möbel som bara blir vackrare med tiden.

Standardfärgen på denna chesterfieldsoffa är Marron - en varmt kastanjebrun nyans - men soffan går även att få i andra kulörer t.ex. svart, sand, cream, chocolate (mörkare brun), forest (grön), claret (röd), sapphire (blå).
 
Pull-up-läder bör behandlas 6-8 ggr/år eller vid behov för att tillföra naturligt fett och fuktighet samt för att bibehålla dess komfort. Det är också viktigt för att undvika fläckar och vi rekommenderar för ändamålet LeatherMasters Pull-up creme.
 
Denna soffa har normalt en leveranstid på 3-6 veckor. Modellen går att få i 2-sits och som fåtölj. Kontakta oss gärna för mer information.

Kom ihåg att köpa till en lädervårdsprodukt, så håller din möbel sig fräsch länge.

Mått & Material

Klädsel: pull-up leather
Bredd: 198 cm
Höjd: 74 cm
Djup: 85 cm
Stomme: massiv trästomme i björk/bok
Färg: kastanjebrun (marron)
Modell: Lord Baur exclusive

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen

Tillbehör