· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
Oliver trädgårdsgrupp i gruppen UTEMÖBLER hos HolyHome (5004909)
Oliver trädgårdsgrupp
Oliver trädgårdsgrupp
Oliver trädgårdsgrupp

Oliver trädgårdsgrupp

Artnr: 5004909
Rustik och prisvärd trädgårdsmöbel. Trädgårdsgruppen Oliver är tillverkad i furu och laserad i den nya kulören "Black Pepper" som ger din nya uteplats ett varmt och inbjudande intryck.
Finns i två storlekar med 4 eller 6 positionsstolar.
7790 kr / 5490 kr

Produktbeskrivning

Rustik och prisvärd trädgårdsgrupp i furu

Denna matgrupp från Baltic Garden Design är tillverkad i laserad furu i nya kulören "Black Pepper". Matgruppen ger din uteplats en inbjudande och familjär känsla. Matgruppen har en tidlös design som med rätt skötsel kommer att pryda din uteplats i många år.

Till det 190 cm långa bordet kommer 6 st Oliver positionsstolar som är ställbara i 7 positioner. Dessa stolar kan även användas som solstolar.

Mått(cm): Stol
Bredd x Djup x Höjd: 61 x 71 x 105 cm

Mått(cm): Bord
Längd x Bredd x Höjd: 190 x 88 x 73 cm

Skötselråd:
Denna laserade möbel är av furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt kan det ibland uppstå sprickor i träets yta. De ytliga sprickorna är inget som påverkar möbelns hållfasthet eller funktion. Ibland kan kåda tränga fram vid kvistarna, denna plockas enklast bort när den har stelnat. Fläckar kan även uppstå vid kvistarna, dessa brukar dock blekas med tiden.

Om din laserade möbel står under bar himmel bör den skyddas från fukt och regn så gott det går, använd gärna ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet med ett milt rengöringsmedel. Om en vitlaserad möbel får stå ute under en längre period kommer lasyren att brytas ner av väder och vind och kan därför behöva målas om.
Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt.

Antal sittplatser: 6 st

Mått & Material

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen