· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
Roma - Chesterfield  i gruppen Chesterfield hos HolyHome (MO3001Vi3r)
Roma - Chesterfield

Roma - Chesterfield

Artnr: MO3001Vi3r

Roma är en handgjord Chesterfieldsoffa som finns i flera olika färger och modeller.

Soffan är klädd i en 100% först klassigt läder vilket täckmålas för att kunna erbjuda den jämna vita färgen som vi erbjuder denna modell i.

Att vi kan erbjuda en kvalitetssoffa till detta pris beror enbart på att vi levererar er specialbeställda soffa, direkt från fabriken utan några som helst fördyrande mellanhänder.

 
 
Antal: 

Produktbeskrivning

Roma är en Chesterfieldsoffa som är handgjord på ett mindre europeiskt möbelsnickeri.

Vad det gäller materialet så använder man enbart råvaror av riktigt hög kvalitet. Stommen är av massivt hårdträ som bok/björk.

Underhåll av denna skinnklädsel bör ske 1-2 ggr/år. Detta för att hålla skinnet mjukt samt för att skydda skinnet från fett och smuts.

 

Chesterfield soffor finns mestadels i exklusivare miljöer som hotell, konferensanläggningar och andra offentliga lokaler. Men de engelska möbelikonerna gör sig precis lika bra i hemmiljö och är därför även  eftertraktade skinnmöbler för denna funktion.

Chesterfield möbler förknippas med tidlösa design och komfort. Den manuella tillverkningen av Chesterfield möbler är en komplicerad och långsam process och det gedigna arbete som läggs ner på varje soffa och fåtölj visar sig i möblernas goda hållbarhet, sittkomfort och gedigna detaljarbete.

 

Mått & Material

Klädsel: 100 % täckfärgat skinn , 100% täckfärgat skinn , Täckfärgat skinn
Längd: 196 cm
Höjd: 73 cm
Djup: 85 cm
Färg: Svart , Vit

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: