· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X

Herstal lampor

Herstals historia kan nästan låta som en saga. I Danmark fanns en liten affär som sålde halogenbelysning och denna butik utvecklades på kort tid till ett ledande företag inom dansk elegant design och belysning. Detta belysningsföretag är familjeägt och har har växt sig långt utanför Danmarks gränser.

 

Grundare av Herstal lampor är Lotte och Martin Herstal som startade företaget Herstal 1988. Då var det bara de två unga entreprenörerna som jobbade i butiken, så det är mycket som har hänt sedan dess. I dag har Herstal ca 50 medarbetare och deras lampor och designade produkter säljs i hela Skandinavien, Tyskland och Beneluxländerna.

 

Herstal är framför allt känt för sina lampor och belysning som med sina enkla och lätta materialval matchar den skandinaviska inredningsstilen. Sedan 2002 gör Herstal även brukskonst där den vackra designen går igen. Och därmed understryker Herstal sitt breda och djupa sortiment och den konstanta innovationen i design och produktutveckling.

 

Den kontinuerliga utvecklingen av nya belysningsprodukter samt brukskonst är av stor betydelse för Herstal. Därför arbetar Herstal tillsammans med en rad talangfulla designers så att Herstals design kan behålla sin position i framkanten av trender och tendenser.

Här på HolyHome visar vi ett urval av lampor från Herstals sortiment. Om du saknar något ur deras serie, tar vi gärna hem det oavsett om det gäller belysning, konst eller bruksföremål.

-22%
Diva väggspot
Väggspot med snygg design från Herstal.
429 kr (549 kr)
-21%
Soul flexspot
Soul väggspot från Herstal.
549 kr (699 kr)