· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
CHESTERFIELD CLASSIC 4-SITS ANTIQUE CHESTNUT i gruppen Chesterfield / Chesterfield soffor 3- och 4-sits  hos HolyHome (Chest4A-Chestnut)
CHESTERFIELD CLASSIC 4-SITS ANTIQUE CHESTNUT
CHESTERFIELD CLASSIC 4-SITS ANTIQUE CHESTNUT
CHESTERFIELD CLASSIC 4-SITS ANTIQUE CHESTNUT

CHESTERFIELD CLASSIC 4-SITS ANTIQUE CHESTNUT

Artnr: Chest4A-Chestnut
En verkligt imponerande chesterfieldsoffa i 4-sitsmodell. Denna genuina engelska soffa är gjord för hand enligt gamla metoder. Chesterfield Classic är en elegant stilikon och ett högklassigt exempel på brittiskt hantverk. Finns i flera färger och utföranden.
44000 kr
Finns även i dessa färger

Produktbeskrivning

CHESTERFIELD CLASSIC-serien visar här sin största modell i generöst 4-sitsutförande. Med sina kurviga armstöd, djupt sittande knappar och dekorativa linjer med individuellt handslagna nitar är den en engelsk ikon som hyllas världen över. Detta är den klassiska möbeln som behållit sin popularitet konstant i mer än hundra år och som också är den perfekta ambassadören för engelskt möbelhantverk när det är som bäst. Lädret är av högsta kvalitet och ramen är tillverkad i massiv bok. Sitsen i denna modell är fast. Det finns möjlighet att välja alternativ färg på nitar samt annan modell och kulör på fötterna.

Serien CHESTERFIELD CLASSIC passar bra tillsammans med öronlappsfåtöljerna Byron och Gladstone.

Lädret ANTIQUE är ett genomfärgat läder av hög kvalitet som fått ytterligare behandling på ytan med ett mörkare pigment. Då möbeln klätts med detta läder efterarbetas skinnet varsamt för att skapa det antika utseendet. Efterbearbetningen innebär att man delvis tar bort den mörkare ytbehandlingen för att få ett skiftande, mer antikt utseende och sedan lägger på en polish för att få den rätta lystern. Genom att möbelns läder sedan används över tiden kommer det att fortsätta att utveckla sin patina, där kulören förändras där skinnet använts som mest. Detta är charmen med denna typ av läder och med rätt skötsel får man en möbel som åldras vackert många år framöver.

ANTIQUE-lädret är lättskött och tåligt och kan rekommenderas för möbler både i hemmet och i offentlig miljö.Klicka här för att se mer om lädertyper och skötselråd

Mått & Material

Ursprung: England
Bredd: 234 cm
Höjd: 67 cm
Sittbredd: 177 cm
Djup: 92 cm
Sittdjup: 61 cm
Sitthöjd: 43 cm
Stomme: Massiv bok
Färg: Chestnut

Leverans och frakt

Kundomdömen

Se fler varor

CHESTERFIELD CLASSIC 4-SITS ANTIQUE BLUE
En verkligt imponerande chesterfieldsoffa i 4-sitsmodell. Denna genuina engelska soffa är gjo...
53000 kr
CHESTERFIELD CLASSIC 2-SITS ANTIQUE GOLD
Här är den genuina engelska chesterfieldsoffan i en 2-sitsmodell som är tillverkad ...
26990 kr
CHESTERFIELD CLASSIC 3-SITS ANTIQUE AUTUMN TAN
Här är den genuina engelska chesterfieldsoffan tillverkad för hand enligt de gamla ...
31900 kr
CROMWELL CHESTERFIELD 3-SITS ANTIQUE GOLD
CROMWELL är en majestätisk chesterfieldsoffa med en generös knappförsedd sits,...
41000 kr