· Fri frakt i hela landet · 30 dgr Öppet köp · Kundtjänst 0340-179 90

Logga in

X
LINWOOD CHESTERFIELD FÅTÖLJ ANTIQUE RED i gruppen Chesterfield / Chesterfield fåtöljer hos HolyHome (LIN1A-RED)
LINWOOD CHESTERFIELD FÅTÖLJ ANTIQUE RED

LINWOOD CHESTERFIELD FÅTÖLJ ANTIQUE RED

Artnr: LIN1A-RED
Linwood chesterfield är en variant av traditionella classic modellen av chesterfieldfåtölj. Både material och hantverk är av högsta kvalitet hos denna inbjudande och bekväma engelska clubfåtölj. Linwood är en serie som även innehåller soffor i olika storlekar och som finns att få i flera kulörer och lädertyper.
22900 kr
Finns även i dessa färger

Produktbeskrivning

Linwood har den karakteristiska sitsen med djupa knappar vilket är en av de absolut tidigaste design som man sett från de engelska chesterfildmöblerna. Detta är den klassiska möbeln som behållit sin popularitet konstant i mer än hundra år och som också är den perfekta ambassadören för engelskt möbelhantverk när det är som bäst. Lädret är av högsta kvalitet och ramen är tillverkad i massiv bok. Sitsen i denna modell är fast. Det finns möjlighet att välja alternativ färg på nitar samt annan modell och kulör på fötterna.

I serien finns soffor i olika storlekar upp till 4-sits och även en generösare clubfåtölj med större mått. Kontakta oss gärna för mer information.

Lädret ANTIQUE är ett genomfärgat läder av hög kvalitet som fått ytterligare behandling på ytan med ett mörkare pigment. Då möbeln klätts med detta läder efterarbetas skinnet varsamt för att skapa det antika utseendet. Efterbearbetningen innebär att man delvis tar bort den mörkare ytbehandlingen för att få ett skiftande, mer antikt utseende och sedan lägger på en polish för att få den rätta lystern. Genom att möbeln används över tiden kommer lädret att fortsätta att utveckla sin patina, där kulören förändras där skinnet använts som mest. Detta är charmen med denna typ av läder och med rätt skötsel får man en möbel som åldras vackert många år framöver.


ANTIQUE-lädret är lättskött och tåligt och kan rekommenderas för möbler både i hemmet och i offentlig miljö.Klicka här för att se mer om lädertyper och skötselråd

Mått & Material

Klädsel: läder ANTIQUE
Ursprung: England
Bredd: 104 cm
Höjd: 68 cm
Sittbredd: 47 cm
Djup: 93 cm
Sittdjup: 59 cm
Sitthöjd: 43 cm
Stomme: Massiv bok

Leverans och frakt

Kundomdömen

Se fler varor

CHESTERFIELD CLASSIC 4-SITS ANTIQUE OLIVE
En verkligt imponerande chesterfieldsoffa i 4-sitsmodell. Denna genuina engelska soffa är gjo...
43000 kr
CHESTERFIELD CLASSIC 2-SITS ANTIQUE BROWN
Här är den genuina engelska chesterfieldsoffan i en 2-sitsmodell som är tillverkad ...
28990 kr
CHESTERFIELD CLASSIC 4-SITS ANTIQUE RED
En verkligt imponerande chesterfieldsoffa i 4-sitsmodell. Denna genuina engelska soffa är gjo...
43000 kr
CHESTERFIELD CLASSIC 2-SITS SUPREME CREAM
En elegant och bekväm engelsktillverkad 2-sitssoffa från serien CHESTERFIELD CLASSIC. Fi...
26400 kr